Sandwich_Soundcore_NL
Sandwich_Soundcore_NL

press to zoom
Vancouver 50LVRE130
Vancouver 50LVRE130

press to zoom
Nueltin 50LVRE122
Nueltin 50LVRE122

press to zoom
Sandwich_Soundcore_NL
Sandwich_Soundcore_NL

press to zoom
1/8

COREtec PVC vloeren

Bent u op zoek naar een prachtige COREtec PVC vloer? Dan bent u bij LaminaatXXL aan het juiste adres. Wij zijn dealer van COREtec en kunnen u er alles over vertellen. Dit zijn namelijk unieke klikvloeren die bijna overal overheen gelegd kunnen worden. De kern van deze vloeren is namelijk bijzonder. Deze is extra sterk en super stabiel. Hierdoor zullen deze PVC vloeren niet tot nauwelijks krimpen of uitzetten. Zo blijft uw nieuwe vloer altijd strak en netjes liggen. COREtec heeft een mooi ruim aanbod aan klik PVC vloeren. Planken in allerlei maten, tegel vloeren en zelfs visgraatpatroon vloeren zijn mogelijk bij dit merk.

 

Waarom kiezen voor COREtec PVC?

COREtec PVC ontwikkelt vloeren op een bijzondere manier zodat ze nagenoeg overal kunnen worden ingezet. Waar andere klik PVC vloeren niet meer kunnen, kan een COREtec vaak nog wel gebruikt worden. Dit komt dus door de sterke en speciale kern die extra stijf is en zeer minimaal werkt. Ook zit er een dikke sterke slijtlaag op de vloeren zodat de vloer goed beschermd is tegen stoten en krassen. Huisdieren zijn dan ook geen enkel probleem. Andere voordelen zijn:

  • 100% waterbestendig. De vloer kan gerust in een emmer met water staan en er zal niks met de vloer gebeuren. Ideaal dus om zelfs te gebruiken in de keuken of badkamer.

  • Stil en comfortabel. Dankzij de kurken laag die er aan de onderkant aan vast zit, zijn deze vloeren stil en extra warm. Kurk is namelijk een natuurlijke isolator.

  • Snelle installatie. De vloer hoeft maar kort te acclimatiseren en heeft een sterke en makkelijke klikverbinding. Hierdoor is de vloer snel en zonder moeite gelegd.

Vanwege de dikke en sterke beschermlaag zijn deze vloeren prima bestand tegen alle dingen die in een druk huishouden gebeuren. Huisdieren, spelende kinderen, visite, de vloer zal er niet onder bezwijken. Deze vloeren kunnen in de meeste gevallen zelfs gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. De gehele vloer wordt aangenaam warm en houdt de warmte ook goed vast.

COREtec PVC vloeren in allerlei soorten en maten

Dit merk heeft een mooi en ruim aanbod aan PVC vloeren. Allemaal met hun unieke opbouw en harde en sterke kern zodat zE bijna overal gelegd kunnen worden. Er zijn vele planken in allerlei verschillende maten. De ene vloer heeft een V-groef en de andere juist weer niet. Ook extra lange planken zijn mogelijk. Juist doordat deze vloeren zo stabiel zijn is een langere plank geen probleem. Naast de gewone rechte plank is nu ook visgraat in klik PVC mogelijk. Hiermee haalt u dit prachtige en populaire patroon in huis, mét de kracht van een COREtec PVC vloer. Dan zijn er ook nog mooie grote tegel PVC vloeren van dit merk. Hiermee legt u een krachtige basis in huis die sprekend lijkt op een echte tegelvloer, maar dan met het gemak en comfort van een klik PVC vloer. Ideaal om zelf te leggen, maar ook om eventueel mee te nemen bij een verhuizing.

Bestel uw COREtec PVC vloer bij wood - spa !

Wij kunnen u alles vertellen over dit merk en hebben alle COREtec vloeren op onze website staan. Ook in onze showroom kunt u de meeste vloeren op grote staal komen bekijken. Wij werken direct samen met de leverancier van dit merk en kunnen uw vloer vaak al binnen 2-3 werkdagen leveren. Uiteraard kunnen wij het installeren van uw nieuwe vloer ook volledig voor u verzorgen. Indien gewenst nemen wij dan ook accessoires mee zoals plinten en een goede deurmat. Deze accessoires kunt u ook allemaal bekijken en bestellen op onze website. Bekijk de hele collectie van COREtec rustig en op uw gemak online op onze website of neem gerust contact met ons op.